Patisse

Det holländska märket Patisse har sedan 1989 levererat högkvalitativa bakartiklar. Varumärket säljs i många länder världen över och är ett av de ledande inom sin genre i Holland. Utbudet omfattar produkter som är anpassade för bakning till vardags, såväl som redskap för mer avancerade bakverk. I sortimentet finner du allt från kakformar och kökstimers till baguetteplåtar och modelleringsset.

Visar 40 av 114 artiklar

Patisse

Produkterna från Patisse är till stor del tillverkat av aluminiserat stål. Produkterna i stål delas in i fem olika kategorier, alla med non stick-beläggning och med en utformning som kan motstå repor i varierande grad. Därmed kan du som konsument välja det som passar dig bäst, utifrån hur mycket och på vilket sätt du kommer använda produkterna. Patisse har ett flertal populära bakformar designade för olika syften. Oavsett om du gillar att baka bröd, kakor, muffins eller pajer har varumärket flera alternativ för varje tillfälle. Dessutom finns det kakformar i oändligt många former i sortimentet. Förutom de klassiska formarna hittar du bland annat fjärilar, katter och kaniner. Det breda utbudet gör att Patisse kan tillgodose de flesta behov när det kommer till bakning.

För dig som älskar att baka är Patisse ett självklart val. Med lång hållbarhet, stor funktionalitet och tidlös design passar produkterna från Patisse väl in i det moderna köket. Bakartiklarna är utformade för att vara så effektiva som möjligt och samtidigt enkla att använda, så att du kan få det absolut bästa resultatet, även om du inte är expert på att baka. Dessutom är produkterna från Patisse slittåliga och enkla att rengöra. Patisse använder material av hög kvalitet för att tillverka sina produkter och tillsammans med en smart design är det lätt att känna sig professionell i köket, oavsett om du är nybörjare eller inte. Med hjälp av Patisse produkter kommer du att kunna imponera både på dig själv och andra med dina bakverk.

27