PEUGEOT

Peugeot är ett företag som bland annat designar och producerar kvarnar av hög kvalitet. De har fokus på hög kvalitet och långa garantitider för deras produkter. Deras produkter kännetecknas genom det ikoniska lejonet på pilen och varumärket används bland många professionella kockar runt om i världen då de även tillverkar knivar, kaffekvarnar, kryddkvarnar och vinaccessoarer. Hos oss på Confident Living kan du inspireras av ett stort utbud av deras produkter.

Visar 40 av 185 artiklar

PEUGEOT

Peugeot har sedan tidigt 1800-tal skapat ett flertal olika kvarnar. 1920 kom en kvarn som var designad för att hänga på väggen. Efter att den hade lanserats följde det 200 andra modeller av vägghängda kvarnar. När Peugeot firade 200 år togs det fram en kollektion för att hylla fyra klassiska kvarnar som de hade tillverkat genom åren. De var "Bistro", "Tahiti", "Paris" och "Fiji". Var och en av dessa kvarnar representerar en egen era och har moderna färger som tilltalar kunderna. Kollektionen fick namnet 1810 Limited Edition Collection. I kollektionen fick kvarnarna varsin färg som stod ut bland de andra. Dessa färger var hallonröd, lilabrun fikon, limegrön och en skiffergrå. Peugeot och produktionen av deras kvarnar skiljer sig från andra märken genom att de satsar på kvalitet och att deras stålmekanismer i kvarnen har livstidsgaranti.

Peugeot och alla deras produkter passar in i varje hem oavsett stil. Då det finns en mängd olika kollektioner är det inte svårt att hitta en personlig favorit som passar perfekt till just ditt kök. Peugeot satsar mycket på återvinning av sågspån som blir över i deras fabriker och trä från PEFC-ceritiferade europeiska skogar. Peugeot bidrar då till en bra magkänsla när man köper deras kvarnar då man vet att de är tillverkade på ett bra och miljövänligt sätt. Peugeot har även en mängd olika färger på sina produkter vilket gör att man kan mixa och matcha hur mycket man vill, allt för att skapa en egen personlig prägel av Peugeot som passar in i just ditt hem.

27