Philips

Holländska Philips är ett elektronikföretag känt för sin innovativa design och sina högkvalitativa produkter. I många år har de tillverkat elektronik med god hållbarhet för konsumenter över hela världen. På Confident Living har vi ett brett och noga utvalt sortiment av företagets produkter som idag har fått en naturlig plats i många hem.

Visar 40 av 291 artiklar

Philips

Under lång tid har Philips legat i framkant när det gäller utvecklingen av hemelektronik och för många är exempelvis elektriska rakapparater synonymt med företaget. Förklaringen till det är att när de lanserade sin första rakapparat på 1930-talet så revolutionerade de branschen med en helt ny teknik. Med roterande rakblad innanför tre runda skärhuvuden blev rakningen effektivare än innan och formen känns än idag igen som utmärkande för Philips. Med tiden har modern teknik gjort att de har utvecklat liknande produkter som trimmers och epilatorer. Den ursprungliga rakapparaten har också moderniserats rejält och finns idag till exempel i vattentåligt utförande. När det gäller Philips roll inom övrig hemelektronik som exempelvis dammsugare och brödrostar så kan den knappast överdrivas. Företagets slogan "Innovation and You" präglar utbudet och sammanfattar också framgångsreceptet: modern teknik som är användarvänlig.

Hos oss hittar du en mängd olika produkter från Philips som gör din vardag enklare. För ditt kök finner du till exempel Philips brödrost, citruspress, elvisp och matberedare och alla har det gemensamt att de kombinerar hög kvalitet med snygg, modern design. Inom området skönhetsvård finns bland annat de klassiska rakapparaterna för män, men även Philips epilatorer för kvinnor. I det breda utbudet från Philips finns även belysning i form av både vägglampor och takplafonder som pryder sin plats i hemmets alla rum. När du väljer produkter från Philips får du både innovativ design, funktion och kvalitet som passar den svenska livsstilen och som ger ditt hem en unik, personlig prägel.

27