Pillivuyt

Pillivuyt är franskt kvalitetsporslin när det är som bäst. Enkelt men ändå stilfullt, elegant men ändå för vardagsbruk. Porslinet tas fram speciellt med tanke på servering av olika maträtter vilket märks i dess utformning. Varumärket är känt och mycket uppskattat över hela världen och det karaktäriseras av stor skicklighet i hantverket och högsta kvalitet.

Visar 40 av 200 artiklar

Pillivuyt

Pillivuyt har alltid satsat extra mycket på hållbarhet och när du köper porslin från Pillivuyt får du alltid hållbar kvalitet i toppklass. Produkterna från Pillivuyt är framtagna för att skapa det bästa tänkbara porslinet för dig. Porslinstillverkning är en mycket komplicerad process och själva porslinet framställs av fältspatporslin, som huvudsakligen består av fältspat och kvarts. Pillivuyts porslin har dessutom en mycket hård glasyr som tillsammans med fabrikens egna, unika porslinsmassa ger porslinet extra stor motståndskraft mot stötar och slag. Allt porslin som är producerat av den franska tillverkaren har en unik fabriksstämpel i botten. Det är en kvalitetssäkring från fabriken som garanterar att just den här specifika delen av servisen uppfyller de stränga kvalitetskrav som varumärket har ställt i generationer.

Pillivuyt är framtaget för att på ett perfekt sätt matcha det franska köket. det innebär också att Pillivuyt är extra lätt att skapa den perfekta dukningen med. Här kan du sätta din personliga prägel och använda din kreativitet till att lägga den vackraste dukningen med hjälp av de många servisdelar som ingår i Pillivuyt. Redan 1823, bara några år efter grundandet, vann Pillivuyt sitt första designpris i New York, och sedan dess har det bara rullat på med utmärkelser och lovord. Pillivuyt står för skickligt hantverk vilket märks i det stora sortimentet som tillverkas. Här hittar du allt från tallrikar, skålar, fat och koppar till mer specifika delar som äggkoppar, pastatallrikar, grapefruktskålar, suffléformar och såskoppar.

27