Ronneby Bruk

I Ronnebybygden går tillverkningen av gjutjärn långt tillbaka i tiden och traditionen av gjutjärnsproduktion förs idag vidare av varumärket Ronneby Bruk. Företaget producerar gjutjärnsstekpannor och sandgjutna kok- och stekkärl som är mycket populära i svenska hem. Hos Confident Living finner du ett brett sortiment av redskap för den bästa matlagningen.

Visar 40 av 189 artiklar

Ronneby Bruk

Vi har många alternativ från Ronneby Bruk att välja mellan beroende på vad du är i behov av. I utbudet hos oss finns bland annat grytor, plättpannor, stekpannor, grillpannor och wokpannor. Alla av mycket hög kvalitet och med lång livslängd. Förutom olika pannor finns även olika fondue-set och redskap som knivar och fonduegafflar. Företaget värnar om tradition men även nyskapande och tillverkar hela tiden förbättrade produkter. Det finns produkter från Ronneby Bruk som fungerar för en nybörjare i köket men även för den mest erfarna. Med en lång och gedigen kunskap producerar de även redskap för den avancerade matlagningen, samtidigt som produkterna är mycket lätthanterliga att använda. Med en gjutjärnsgryta från Ronneby bruk kan du göra vilken gryta som helst fantastisk.

Ronneby Bruk producerar lättanvända, kvalitativa produkter, men de är även en fröjd för ögat att se på vid tillagning. Produkterna från Ronneby bruk är mycket klassiska och stilfulla och gör sig mycket fint på middagsbordet. Med hjälp av produkter från Ronneby Bruk kan du tillaga goda frukostar, luncher och middagar för hela familjen. Det är mycket snyggt och smidigt att kombinera de olika pannorna med varandra men det fungerar självklart utmärkt att kombinera med andra om man hellre vill det. Tillaga en fantastisk middag och bjud vänner eller familj på en god gryta eller varför inte klassiska plättar gjorda med hjälp av en plättpanna från Ronneby Bruk? Välkommen att handla Ronneby Bruk hos oss på Confident Living!

27