Rosti Mepal

Rosti Mepal är varumärket som nått stjärnstatus i designvärlden tack vare ett stort kunnande om plastmaterial. Företagets omtyckta produkter kan användas till såväl bakning som förvaring och matlagning. De är alla tillverkade med stor omsorg om design och kvalitet. Man fortsätter ständigt att ta fram nya spännande lösningar och hos Confident Living finns ett stort utbud från varumärket.

Visar 40 av 319 artiklar

Rosti Mepal

Rosti Mepal har tillverkat många uppskattade produkter, varumärkets allra mest kända skapelse är dock designklassikern Margretheskålen. Skålen, som namngetts efter den danska drottningen, formgavs 1955 av Jacob Jensen. Liksom flera andra modeller från Rosti Mepal så är Margretheskålen tillverkad i melamin, ett hållbart material som tål såväl kyla som relativt höga temperaturer. Genom åren så har man fortsatt att utveckla den berömda skålen, den har kommit ut i många olika storlekar och har fått praktiska tillbehör. En annan omtyckt produktserie från Rosti Mepal är deras förvaringslösningar. De genomskinliga plastburkarna är stapelbara och tar därför minimalt med plats. Man har även tagit fram redskap som grytslevar och slickepottar, utmärkande för produkterna är att de går att matcha för ett enhetligt intryck.

Rosti Mepal kombinerar känsla för design med funktionalitet. Något som bidragit till att produkterna från Rosti Mepal blivit omtyckta är att de kan mixas, matchas och i många fall staplas på höjden. Företaget släpper ständigt nya kollektioner med tidsenliga färger och med utbudet från Rosti Mepal är det lätt att skapa en enhetlig känsla i köket. Rosti Mepal är ett utmärkt val för den som söker hållbara produkter i gedigen design och produkterna gör bakning, matlagning och förvaring roligt och enkelt. Rosti Mepal står för kvalitet i en mängd färger som kan kombineras efter tycke och smak för en personlig stil. De är även uppskattade gåvor som mottagaren kan njuta länge av.

27