Sagaform

Att svenska Sagaform har funnits på marknaden i över 20 år är ingenting vi förvånas över, tvärtom. Företaget erbjuder prisvärd och välgjord design som passar perfekt att ge bort i present eller fylla sitt eget hem med. Produkterna erbjuder det där lilla extra som ibland är svårt att sätta fingret på, och har en unik förmåga att kombinera färg, form och funktion på bästa tänkbara sätt.

Populära produkter

Visar 40 av 202 artiklar

Sagaform

På Sagaform samarbetar man med några av Sveriges främsta formgivare, som i samklang med varumärkets kärnvärden skapar trendriktig och tidlös design. Eller vad sägs om Anna-Carin Wiktorsson, prisvinnande designer som bland annat formgivit serien Green för Sagaform, eller Anton Björsing som gjort sig känd genom The Oak collection som bland annat innefattar vackra ljuslyktor tillverkade av ek och glas. I serien finns också vackert formgivna salladsbestick, knivar, osthyvlar med mera. Med serien Coffee & More visar Sagaform också tydligt att man klarar av att kombinera tidlös design med ett mer modernt och rakt formspråk. Att njuta av en kopp kaffe i en lattemugg signerad formgivaren Margot Barolo är inget mindre än vardagslyx, och en direkt flört med 70-talets raka och samtidigt lekfulla formspråk.

Med Sagaform kan du själv duka fint, både till vardag som till fest. Du kan också välja att ge bort vackert designade ugnsskålar med tillhörande recept, eller varför inte en enkel salladsskål tillsammans med bestick ifrån serien The Oak collection, framtagen för just Sagaform. Oavsett vad du väljer från Sagaform kan du vara säker på att produkterna och stilen håller i många år, samt att du kommer att ha mycket glädje och nytta av produkterna. Sagaform står för en kombination av just saga och form; det visar man inte minst genom sina vackra stengodsmuggar, sitt karakteristiska formspråk och sina träffsäkra formgivare och samarbetspartners som tar livsstil och design på allvar. Tack vare den senaste kollektionen från Sagaform, tillverkad av munblåst glas och guldfärgad metall, skapar du stämningsfull och personlig atmosfär därhemma.

27