Severin

Severin är ett tyskt varumärke som främst tillverkar köksmaskiner av olika slag. De har lång erfarenhet från branschen och strävar alltid efter att tillverka förstklassiga produkter i hög kvalitet. De innovativa produkterna förenklar för dig i köket, samtidigt som deras design är stilren. Hos oss hittar du ett brett utbud från varumärket.

Visar 40 av 216 artiklar

Severin

Enkel användning och tysk kvalitetsstandard är de två ledorden som karaktäriserar Severin. Tillsammans med en snygg och sofistikerad design passar deras produkter in i de allra flesta människornas hem. Sedan starten har Severin hunnit utveckla ett stort antal kollektioner, serier och produkter, däribland kaffebryggare och espressomaskiner, mikrovågsugnar och spishällar samt fritöser och grillar. Ett exempel på en kollektion från Severin är Serie Start som innehåller produkter till köket och som ger dig en bra start på dagen, så som kaffebryggare och äggkokare. Under 2017 firade företaget 125 år i branschen med att lansera en speciell kollektion för det. Kollektionen består av ett urval av populära produkter från varumärket - allt från kaffemaskiner och mixers till dammsugare med extra lång garanti och ny förpackningsdesign.

Severin är ett varumärke med lång och gedigen erfarenhet inom hushållsprodukter - ständigt på jakt efter nya lösningar som ska förenkla din vardag. Den höga kvaliteten, användarvänligheten och de bra priserna är tre faktorer som har kommit att definiera Severin som varumärke. För dem bidrar de praktiska produkterna till att skapa en positiv känsla i hemmet. I det breda utbudet från Severin hittar du det mesta du kan tänka dig vad gäller elektroniska hushållsprodukter.Förutom betoningen på de funktionella och praktiska aspekterna av utbudet skapar även produkter från Severin en enkel, stilren och ombonad atmosfär i hemmet. Elektroniska apparater och maskiner känns sällan lika roliga att ha stående framme som produkterna från Severin.

27