Simplehuman

Simple Human är ett varumärke som är känt för att tillverka både stilfulla, funktionella och moderna köks- och badrumstillbehör. Vi erbjuder dig ett stort sortiment från varumärket som består av redskap du behöver i vardagen. Företaget vision är att dina vardagssysslor ska bli enklare att utföra med hjälp av deras kvalitativa produkter.

Visar 40 av 102 artiklar

Simplehuman

Simple Human tillverkar sina produkter med en enkel och stilfull design. I utbudet ingår köks- och badrumstillbehör, soptunnor för varje rum och sensor styrda sminkspeglar som är en bästsäljare. Simple Human fokuserar på att tillverka produkter som håller länge och kan användas vid olika tillfällen. Med en gedigen erfarenhet vet det vilken kvalitet de vill ha och de tillverkar endast produkter de själva skulle ha användning för. Simple Human vill stå ut genom att alltid erbjuda förstklassiga produkter med smarta och nya lösningar. De sensor styra speglarna finns i olika modeller och lyser upp när ditt ansikte närmar sig spegeln. Perfekt för dig som vill skåda ditt ansikte eller tycker om att sminka och piffa till dig. Produkten förenklar hela sminkprocessen och bidrar till ett smidigare liv. Finns att köpa hos oss!

Simple Human skapar inte bara funktionella produkter utan även snygga, stilfulla sådana. Med hjälp av produkterna från Simple Human får du en elegant och stilfull touch i ditt hem. De är enkla att få till i inredningen och passar i alla kök och badrum. Du kan ha vilken stil som helst i hemmet, men ändå styla med produkter från Simple Human. Önskan med företaget var att Simple human skulle förbättra människor liv och göra det enklare, samtidigt som de erbjuds en hög kvalitet på produkter. Simple Human har ett brett utbud och du kommer garanterat hitta något du gillar! Hos oss finner du ett stort sortiment med bland annat deras produkter. Välkommen att handla hos oss!

27