Södahl

Svenska Södahl designar och producerar textilier med fokus på kvalitet och hållbarhet. De olika mönstren och färgerna i tygerna skapar trots variationerna ändå en helhet i alla kollektioner, så att du kan mixa och matcha dem hur du vill. På Confident Living finns ett brett utbud av Södahls vackra textilföremål.

Visar 40 av 53 artiklar

Södahl

Trots att Södahl är ett företag som är noga med att vara uppdaterade på vad som händer inom textilproduktion och design världen över, är de inte ett företag som jobbar med kortsiktiga trender. Södahl tittar på trender och tendenser över tid och plockar på så sätt upp de varaktiga stilarna som står sig i bruset av olika stilriktningar. Deras hållbarhetstänk ligger alltså inte bara i materialet, utan även i designen på produkterna. Södahl är också ett företag som vill ta miljöansvar. Därför är alla deras produkter ekologiskt certifierade och deras textiler för barn har dessutom miljömärkningen GOTS, som säkerställer att textilerna är framtagna med ett helhetsperspektiv både när det gäller miljö och etik. Här på Confident Living kan du botanisera i det breda utbudet av Södahlprodukter och hitta dina egna favoriter.

Rustika linnetabletter, mönstrade bomullsdukar, mjukt sänglinne för både barn och vuxna, värmande plädar; listan kan göras lång på det mycket varierande utbudet från Södahl. Allt genomtänkt producerat hela vägen fram till färdig produkt. Textilier från Södahl är inte bara praktiska och hållbara, de är också fina inredningsdetaljer som du kan inreda med. Att leka med mönster, material och färger i tyger av olika slag är ett effektivt och dessutom billigt sätt att förnya ett rum på. Plädar, kuddar och gardiner från Södahl är tacksamma att inreda med i sovrum och vardagsrum. Köket kan få en ny prägel med en bordsduk och matchande Södahl kökshandukar. Bordstabletter av märket Södahl är också ett utmärkt sätt att variera dukningen på.

27