Stelton

Varumärket Stelton är känt för sina väldesignade och funktionella produkter tillsammans med utomordentlig kvalitet. Såväl gamla välkända klassiker ur deras sortiment som nya designer är omtyckta och fyller sin funktion i hemmet. Samtidigt är de med sitt rena formspråk snygga inredningsdetaljer som passar i de flesta hem. Hos Confident Living finns ett stort utbud av deras produkter.

Visar 40 av 94 artiklar

Stelton

Varumärket Stelton är vida känt för sina kvalitativa produkter men det finns några föremål som har utmärkt sig mer än andra under åren. Den mest kända är termoskannan som designades av Erik Magnussen. Den går under benämningen Steltonkanna och är det perfekta exemplet på deras designstil som har ett enkelt och rakt formspråk tillsammans med utmärkt funktion. I dag finns kannan i flera olika moderna färger. Skeppslampan är också en produkt som förknippas med Stelton. Den här klassikern som designades på 80-talet finns i dag även i uppdaterade varianter. Stelton vill inte gå i andras fotspår utan de följer sin egen väg. De nya innovativa designerna ska ändå visa respekt och ha samma värde som deras historia som ett varumärke med kvalitativa produkter vare sig man väljer bestick, kastruller eller kaffepress.

Produkter från varumärket Stelton är ingenting som behöver gömmas i skåpen. Det syns tydligt att ett hem där man valt produkter från Stelton är ett hem där man föredrar både design, kvalitet och funktion. Vare sig det är en termoskanna, brödkorg eller ishink från Stelton så smälter de lätt in i ett hem som är inrett med stil. Det är ingen konst att skapa en enhetlig stil i köket med produkter från Stelton. Ett presenttips är att välja något från Stelton eftersom deras design passar in i de flesta stilar då formspråket är diskret, rent och tidlöst. Samtidigt följer de med i tiden och deras produkter är alltid trendiga.

27