Tala

Det brittiska märket Tala har sedan starten år 1899 erbjudit ett brett sortiment av köksredskap, som idag används av såväl bagare som matlagningsentusiaster världen över. Med en gedigen erfarenhet har man lyckats utveckla produkter som uppskattats av ett flertal generationer. Talas utbud omfattar bland annat ugnsformar, spritsar, kavlar och förvaringsburkar.

Visar 40 av 102 artiklar

Tala

Tala är kända för att utveckla produkter som är så pass hållbara att de kan användas av flera generationer, både när det kommer till design och hållbarhet. Den berömda spritssprutan har samma utformning idag som originalet och tillverkas fortfarande i Liverpool, på samma maskin som de allra första exemplaren. Dekorationsredskap är ett av märkets absolut mest omtyckta produktgrupper och i utbudet finns allt från nummer- och bokstavsstenciler till plunger cutters. Märket har två kollektioner inriktade på köksredskap, Tala Originals och Tala Everyday. Kollektionen Originals innefattar Talas klassiska designs, medan Everday består av enklare redskap att använda i vardagen, såsom muffins-och sockerkaksformar. Det som alla produkter dock har gemensamt är att de tillverkas med stor omsorg, under mottot att de ska vara såväl dekorativa som effektiva.

Köksredskapen från Tala inger en känsla av tradition och nostalgi, samtidigt som de är praktiska och användarvänliga. Med en inspirerande design bjuder Tala in till matlagning och bakning till vardags såväl som fest. I utbudet finns produkter som passar både den glade amatören och den som gillar att baka och laga mat på en mer avancerad nivå. Med traditionella köksredskap uppmanar Tala oss till att gå tillbaka till ett mer hantverksmässigt sätt att laga mat och baka på, där själva tillagningen blir ett lika stort njutningsmoment som resultatet. Många av produkterna från Tala har varit med i sortimentet sedan länge, vilket är en kvalitetsstämpel. Med Tala blir det enkelt göra tiden du spenderar i köket till ett sant nöje.

27