Victorinox

Varumärket Victorinox är vida känt för sina knivar och främst gäller det "Original Swiss Army Knife". Med över 100 års erfarenhet inom knivtillverkning finns det i dag alla typer av knivar man kan tänka sig i deras sortiment. Hos Confident Living finns ett mycket stort utbud av deras knivar men även saxar och knivblock.

Visar 40 av 184 artiklar

Victorinox

Att välja Victorinox är liktydigt med att välja kvalitet, funktion, innovation och design. Eftersom Victorinox har över 130 års erfarenhet av att tillverka knivar i rostfritt stål är det ett bra val att välja produkter från dem. Även om det är "Original Swiss Army Knife" som de är mest kända för är den produkten ett riktmärke för vad de står för. Den röda armékniven har Schweiz statsemblem som dekor för att skilja sig från de tusentals kopior som finns. Deras tillverkning sker fortfarande i Schweiz och armékniven är en populär souvenir som många köper. Som leverantör till armén har man i dag även tagit fram en klocka, "Swiss army watch", som är licenstillverkad för armén. En annan av Victorinox knivar som har utmärkt sig på marknaden är en brödkniv som levereras till många hotell i världen.

Vare sig du är en hemmakock eller har ett företag inom restaurangbranschen är knivar från Victorinox ett mycket bra val. Du vet att du får en kniv, potatisskalare, korkskruv eller sax av utomordentlig kvalitet. Vare sig du ska skära kött, bröd, tomater eller öppna en vinflaska så finns det en produkt från Victorinox för ändamålet. Produkter från Victorinox är mycket bra som presenter till den som tycker om att laga mat. En kockväska till exempel med knivar för olika ändamål kommer jubilaren med säkerhet att uppskatta. Att välja Schweiztillverkade Victorinox framför billiga kopior visar också att du uppskattar både tradition, pålitlighet och noggrannhet. Det är vad Victorinox står för.

27