Villeroy & Boch

Det tyska varumärket Villeroy Boch har anor ända sedan 1748, och erbjuder tidlöst eleganta köks- och badrumsprodukter med utomordentlig kvalitet. Företagets designers och produktutvecklare har ett nära samarbete, vilket visar sig inte minst i det eleganta porslinet, de stilrena besticken och de vackra glasen som passar utmärkt för fina middagar.

Visar 40 av 156 artiklar

Villeroy & Boch

Villeroy Boch har produktion i flera olika länder, företagets olika produkter säljs också över hela världen. Det finns ett antal show rooms på olika platser, varav de flesta visar upp företagets vackra klinkergolv och övrig badrumsinredning. Varje år säljs tusentals produkter från Villeroy Boch, såväl fine dining-produkter som badrumsinredning. Med sin kraftfulla personalstyrka och starka ställning på marknaden, kan Villeroy Boch räkna sig som en av de största producenterna inom branschen. Varumärket står för kvalitet, elegans och funktionalitet och har en unik förmåga att sätta guldkant på tillvaron. Man är numer inne på tredje generationen i familjen Boch, och det finns inga tecken på att dra in på vare sig produktion eller utveckling av nya produkter. Varumärket har varit listade på aktiemarknaden sedan 1990.

Villeroy Boch står för tidlös, klassisk design och passar för såväl det lilla som det stora hemmet. Fine dining-produkterna förknippas med mat och dryck runt om i hela världen, och du hittar flertalet av dem här hos oss. Villeroy Boch förknippas dessutom med exklusivt inredda badrum, inte minst gällande kakel och klinker. Det går alltså att förgylla hemmet med hjälp av produkter från Villeroy Boch på fler än ett sätt; varför inte duka festfint med den klassiska serviskollektionen Manoir, stilrena bestick i rostfritt stål i serien Piemont och eleganta glas ur serien Divina? En dukning signerad Villeroy Boch lyfter inte bara hela måltiden, utan även ger upphov till intressanta samtalsämnen. Varumärkets produkter är alla tillverkade i fabriker i Europa för att säkra den kvalité som blivit ett signum för Villeroy Boch.

27