Xantia

Xantia är ett varumärke som vill inspirera och ge de bästa förutsättningarna för att du ska kunna lyckas i köket. Genom lång erfarenhet i det professionella köket, skapade grundarna företaget för dig som älskar att laga god mat. Hos oss på Confident Living hittar du ett brett utbud av deras porslin och köksredskap.

Visar 40 av 138 artiklar

Xantia

Xantia har flera olika typer av matserviser, men det gemensamma för dem är enkelhet och elegans, allt för att maten ska få stå i fokus. De flesta kollektionerna är i vitt porslin, men de har också stengods med vacker, levande glasyr i olika jordfärger. Företaget är även känt för sina te- och kaffemuggar och de finns i flera varianter. Populära är de vita modellerna med en kontrasterande, klar färg på insidan, vilket gör att muggarna känns mer som designföremål än alldagliga dryckeskärl. Xantia har också utmärkta knivar och filéknivar, tournierknivar och kyparknivar som ingår i deras sortiment. För att du ska kunna hålla knivarna i toppskick har Xantia även knivslipar i sortimentet. Rivjärn, brödpenslar och tårtspadar är andra köksredskap du finner i deras utbud.

Målet för Xantia är att du ska kunna jobba i köket med kvalitetsredskap och dessutom få servera maten på högkvalitativt porslin som är både vackert och slittåligt. Med tallrikar, koppar och glas från Xantia kan du göra dukningar både för mindre familjemiddagar och stora fester. Xantia passar i alla sammanhang och är perfekt i det moderna, samtida hemmet. Gillar du att inreda med en lantlig stil hittar du garanterat också något som passar i sortiment från Xantia, inte minst de vackra stengodstallrikarna i olika varianter. Dukar du gärna sparsmakat och minimalistiskt, kan du med fördel använda dig av deras fyrkantiga tallrikar till dukningen. En skål från Xantia på ett vardagsrumsbord blir även en vacker inredningsdetalj.

27