Zack

Zack tillverkar innovativa bruksföremål i rostfritt stål. De designar för kök och badrum likväl som för hemmet i övrigt. Deras produkter är kända för sin i det närmaste outslitliga kvalitet och används även i olika offentliga miljöer och hotell. Här på Confident Living finns ett stort utbud av deras produkter.

Visar 40 av 51 artiklar

Zack

Även om funktionsföremål i hållbart rostfritt stål är Zacks affärsidé så är inte designen något som är sekundärt för dem. För Zack går de här sakerna hand i hand. Köksutrustning från Zack är modernistisk i sin utformning och de blir ett naturligt blickfång där de placeras. Något så enkelt som en vattenkanna kan bli ett exklusivt designföremål och en inredningsdetalj i fönstret eller på köksbänken. Zack har tagit fram en stor kollektion för badrummet och deras produkter lämpar sig särskilt bra där, eftersom rostfritt stål är ett hygieniskt material och lätt att rengöra. För badrumsprodukterna har de utvecklat ett teknik som används för att fästa produkterna , utan att det behöver borras i kakel och våtväggar. Tack vare det blir det enklare för dig att sätta upp föremål som handdukshållare och toalettpappershållare.

Vare sig det är en pressobryggare, en fruktskål eller en hållare för hushållspapper så passar produkterna från Zack i många typer av hushåll. Någon i det urbana, sparsmakade hemmet känner säkert att de flesta föremålen från Zack passar in hos dem, men kom ihåg att även om du har en sekelskiftesherrgård med stuckatur i taket, så är det just kontrasterna som gör hemmet levande! Genom att ta in föremål från Zack som bryter av, skapar du ett personligt och intressant hem. Badrumsprodukterna från Zack passar i alla typer av badrum, de enkelt designade föremålen i rostfritt stål är praktiska och ger dessutom ett elegant intryck. Med Zack får du förstklassig design till ett kostnadseffektivt pris.

27