Zone Denmark

Zone Denmark är ett danskt välkänt designvarumärke som skapat vackra produkter för hemmet i många år. Företaget tillverkar heminredning för främst badrum och kök i en modern skandinavisk stil. Här hittar du ett stort utbud av produkter som varumärket har att erbjuda och som du kan förnya hemmet med på ditt eget personliga sätt.

Visar 40 av 85 artiklar

Zone Denmark

Med väldesignade produkter till hemmet är Zone Denmark med och sätter trenden för skandinavisk design. Det populära disksetet från Zone Denmark har hjälpt till med disken och rengjort köksbord i över tio år. Nu har setet som spar plats på diskbänken fått en ansiktslyftning och presenteras i snyggt mattsvart. Det hjälper dig att organisera diskmedel, diskborste och disktrasa på ett stilrent sätt. Företaget har deltagit i utvecklingen av inredningsdetaljer och ur det föddes idén till pop-up kollektionen SINGLES. Kollektionen är tänkt som en rad självständiga produkter som lanseras och köps separat. Produkterna är gjorda för att inbjuda till samvaro, som exempelvis den multifunktionella korgen som kan användas både med och utan sin kanvasinsats. Zone Denmark omsluter det moderna hektiska livet och skapar produkter för att underlätta det.

Zone Denmark har kommit att bli ett varumärke att räkna med när man talar om modern, nordisk design. Med hjälp av snygga produkter för kök och badrum från Zone Denmark kan du inreda ditt hem på ett smakfullt och innovativt sätt. Exempelvis är borsten på vissa diskborstar utbytbara så att du alltid har en fräsch borste redo att diska med. Med köksprodukter som bordstabletter, kökshanddukar och grytunderlägg kan du skapa din egen personliga stil i kök och matrum. Även badrummet väntar på förnyelse med pedalhinkar, tvålpumpar och badrumsmattor från Zone Denmark. Med ett mål att inspirera och skapa snygga, funktionella hem lyckas Zone Denmark varje säsong leverera spännande produkter och nya storsäljare. Zone Denmark vill utmana det konventionella och inspirera till nyfikenhet och skapande.

27