manufacturer logo
CT636LES1 Inbyggbar Espressomaskin -54%

CT636LES1 Inbyggbar Espressomaskin - Siemens

32 362.50 kr 14 806.25 kr 11 845 kr
st
Välj en variant
Leveranstid:
14 dagars öppet köp
  • Exklusiv espressomakskin för inbyggnad
  • Inbyggd mjölkskummare för cappucino och latte
  • Helautomatiserade rengöringsprogram

Inbyggbar Espressomaskin från Siemens som smälter in elegant i ditt kök och gör att en riktigt god kopp kaffe aldrig är långt borta. Espressomaskinen har integrerad mjölkskummare för kaffedrycker som cappucino och latte. Välj enkelt den kaffedryck du önskar på TFT-skärmen i färg och espressomaskinen tar sen hand om både bryggning och skumning av mjölk.

 Med funktionen myCoffee kan du spara precis hur du vill ha upp till 8 olika kaffedrycker, t ex hur mycket mjölk du vill ha i din cappucino. Maskinen gör sen dessa med ett enkelt knapptryck.

Espressomaskinen har en funktion för extra starkt kaffe, aromaDouble, som maler och brygger bönor två gånger för att undvika extra beska.

Enkelt underhåll

Maskinen är mycket enkel att underhålla. Ett automatisk rengöringsprogram körs efter varje bryggning och rengör både kafferör och mjölkrör. Med det inbyggda, helautomatiska rengörings- och avkalkningsprogrammet är det enkelt att hålla maskinen fräsch. Både bryggrupp och mjölkskummare är löstagbara för enkel rengöring. Mjölkskummaren kan även diskas i maskin.

Effekt 1600 W
Volym 240 cl
Skötsel Helautomatiserade rengöringsprogram. Automatisk rengöring av mjölkskummaren efter varje användning för god hygien.
Tillbehör Mjölkbehållare medföljer
Kampanjer För Företagsköket
Garanti
Färg Svart
Presenttips

Art nr: 10046921