manufacturer logo
Domo Bänk Outdoor

Domo Bänk Outdoor

Färg

Domo Bänk Outdoor - Beige Beige Domo Bänk Outdoor - Varmzink Grå
5 795 kr
st
Välj en variant
   Beställningsvara
(Beräknad leveranstid 2-5 veckor )
30 dagar öppet köp

Domo Bänk Outdoor i storleken 100x44x30 cm passar perfekt till trädgården, uteplatsen eller bryggan. Kan även användas som en extra yta för dina vackra ting med sin enkla och tydliga formgivning. Bänken kommer i två olika utförande, varmzink och beige.


Varmzink

De större ytorna på möblerna kommer vid leverans att vara blanka. Beroende på klimat kommer ytan succesivt att mattas med tiden. När detta sker kan det bildas ett vitt pulver på produktens yta, det försvinner med tiden. Vi rekommenderar alltid att använda en sittdyna till Domo Stol, Domo Oall och Domo Bänk detta för att det finns risk att få fläckar på kläderna när produkten exponeras i olika klimat.

 

Varmförzinkningen sker i en process med 450 graders värme. Denna process ger ett mycket starkt skydd till produkterna. I processen bildas metallrester och detta kan ibland synas som ingjutna ”prickar” under ytan i varierande mängd. Detta ser man främst på större och plana ytor, vilket är fullt normalt i varmförzinkningsprocessen.


Våra varmförzinkade produkter har ett effektivt och långvarigt skydd mot rost. Uppstår det repor i lacken har varmförzinkningen en ”självläkande” effekt mot rost.


Höjd 44 cm
Material Rostfritt stål
Djup 30 cm
Bredd 100 cm

Art nr: /