E8 Espressomaskin Platin

E8 Espressomaskin Platin

10 489 kr
st
Välj en variant
   I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid 1-3 arbetsdagar )
30 dagar öppet köp
  • OneTouch-funktion som ger dig välsmakande kaffedrycker med ett enda knapptryck

  • Skräddarsy kaffet efter dina önskemål med justerbar kaffestyrka och vattenmängd i flera steg

  • Pulsextraktion för maximal smak och arom

  • Intelligent vattenfiltrering som tar bort orenheter och bismaker

  • Enkel sköljning och rengöring med integrerade program

Espressomaskin med egenskaper utöver det vanliga

E8 är maskinen som ger dig ett utsökt kaffe med största möjliga användarvänlighet. Har en fantastisk design som andas exklusivitet och elegans. Utrustad med en tydlig TFT färgdisplay för maximal kontroll och enklast möjliga hantering. Erbjuder även möjlighet att ställa in varje drycks standardprogram så att du får varje kaffedryck på precis det sätt du önskar med ett enkelt knapptryck!

Pulsteknik för optimal extraktion

Maskinen använder en speciellt framtagen pulsteknik där vattnet kontinuerligt pulseras genom det malda kaffet. Tekniken gör att extraktionen optimeras och resultatet blir ett ovanligt smakrikt och aromatiskt kaffe! För att ytterligare förbättra smakupplevelsen använder maskinen en intelligent vattenreningsteknik där orenheter och bismaker filtreras bort med stor precision. Dessutom har kvarnen omarbetats för att minimera kafferester i kvarnen - allt för att varje kopp ska bryggas från helt färskmalet kaffe! 

Variation och enkelhet

För enklast möjliga bryggning gör maskinen cappuccino, flat white och latte macchiato med ett enda knapptryck - du behöver inte ens flytta koppen utan mjölkskummet fylls på automatiskt! Kan även brygga två koppar kaffe och espresso på samma gång då droppenheten har dubbla pipar. 

Maskinen kan brygga följande drycker per gång: 1 flat white, 1 cappuccino, 2 kaffe, 1 kaffe, 1 latte macchiato, 2 espresso, 1 espresso, 2 ristretto, 1 ristretto samt mjölk och mjölkskum.

Bönbehållaren rymmer 280 gram bönor och kommer med ett arombevarande lock. Vattentanken rymmer hela 1,9 liter. 

Rengöring och hygien

För att underlätta underhållet av maskinen har den inbyggda system för rengöring och sköljning. Även mjölkenheten har försetts med ett rengöringsprogram som gör att du med ett knapptryck är redo att brygga nya fräscha koppar cappuccino eller latte macchiato! 

Mått: 28 x 35,1 x 43,9 cm (BxHxD)

Vikt: 9,8 kg

Effekt: 1450 W

Effekt W
Volym cl

Art nr: 10121251 / 31344810