manufacturer logo
Era Fame Gungstol Låg

Era Fame Gungstol Låg - Normann Copenhagen

16 406.25 kr 16 406.25 kr 13 125 kr
st
Välj en variant
  I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid )
14 dagars öppet köp

Klassisk, inbjudande, nostalgisk med mjuka former Det är ett sätt att beskriva den nya serien Era designad av den danska designern, Simon Legald. Men Era-serien är många andra saker också. Designen är väl tilltagen, linjerna är vassa och känslan är samtida och modern. Era-seriens moderna produktionsteknik med traditionellt möbel-hantverk i en tidlös design med karaktär.
Med sin strömlinjeformade design och höga kvalitet, är Era en hållbar, långvarig och mångsidig samling som lätt rymmer ett modernt interiörbehov av flexibilitet. Stolen är lämplig för många olika rum i hemmet och kan med fördel användas till olika ändamål om behoven förändras. Era-serien är avsedd att gå i arv genom generationer och är lika hemma hos designälskare som familjer med barn, som det är med unga par eller deras farföräldrar. 
Era lounge chair finns i både hög och låg version. Benen finns i ek, valnöt, svartlackerat stål eller krom, samt en kromad ram för gungstolen. En fotpall finns även i Era-serien, vilket ger perfekt möjlighet för bekväm avkoppling och vila för fötterna. Välj mellan två härliga ull textilier med en levande känsla och vackra strukturer, eller mjukt, slitstarkt läder i ett stort antal färger. Notera att vi endast har uppe ett urval färger. Önskas en annan färg eller kombination - kontakta kundservice så hjälper vi dig gärna.  
Simon Legald säger: "Det tog ett tag att få de proportioner och samspelet mellan de mjuka kurvor och raka linjer på stommen precis rätt. Det var avgörande att stoppningen och sömnaden utfördes med största precision. Jag ville skapa individuella stolar där var och en hade sin egen karaktär. Jag gjorde detta genom variationer av de höga och låga varianter, och av de olika ramar som fins att välja mellan. Till exempel så ger trästommen ett mer värmande intryck medan de smalare, runda stålstommarna och kromramarna ger en mer industriell känsla. Slutligen är ramen för gungstolen ett något oväntat och lekfullt val för en lounge stol ".

Material

Art nr: 10062902 / 30020268