manufacturer logo
Era sofa chrome

Era sofa chrome - Normann Copenhagen

29 687.50 kr 30 468.75 kr 24 375 kr
st
Välj en variant
Leveranstid:
14 dagars öppet köp
Klassisk, inbjudande, nostalgisk med mjuka former Det är ett sätt att beskriva den nya serien Era designad av den danska designern, Simon Legald. Men Era-serien är många andra saker också. Designen är väl tilltagen, linjerna är vassa och känslan är samtida och modern. Era-seriens moderna produktionsteknik med traditionellt möbel-hantverk i en tidlös design med karaktär.
Med sin strömlinjeformade design och höga kvalitet, är Era en hållbar, långvarig och mångsidig samling som lätt rymmer ett modernt interiörbehov av flexibilitet. Era-serien är avsedd att gå i arv genom generationer och är lika hemma hos designälskare som familjer med barn, som det är med unga par eller deras farföräldrar. 

Simon Legald säger: "Det tog ett tag att få de proportioner och samspelet mellan de mjuka kurvor och raka linjer på stommen precis rätt. Det var avgörande att stoppningen och sömnaden utfördes med största precision. Jag ville skapa individuella stolar där var och en hade sin egen karaktär. Jag gjorde detta genom variationer av de höga och låga varianter, och av de olika ramar som fins att välja mellan. Till exempel så ger trästommen ett mer värmande intryck medan de smalare, runda stålstommarna och kromramarna ger en mer industriell känsla."
Bredd/diameter 145 cm
Höjd 77 cm
Material Tyg
Soffmodell 2-sits soffa
Färg Grå
Materialinfo Kromstomme, mjukt tyg
Antal sittplatser 2 platser
Stoppning Kallskum
Övrigt
Designer Simon Legald
Bäddmått cm

Art nr: 10100682