manufacturer logo
Essence Dessert/Champagne/Cocktailglas 31 cl 2-pack -21%

Essence Dessert/Champagne/Cocktailglas 31 cl 2-pack - Iittala

423.75 kr 336.25 kr 269 kr
st
Välj en variant
Leveranstid:
14 dagars öppet köp
  • Modern klassiker från Iittala
  • Design av Alfredo Häberli 2001
  • Härdat stryktåligt glas

Finska Iittala har en tradition av både hög kvalité och förstklassig design. Serien Essence innehåller klassiskt designade glas för alla viner och drycker enligt argentinske designern Alfredo Häberli. Glasen symboliserar elegans och balans med stammen lika bred som basen och stryktåligt glas.

Kombinera gärna med andra glas i samma serie för att få en glasuppsättning med visuellt tilltalande glas som ger en otrolig balans på det dukade bordet.

Alfredo Häberli föddes i Argentina men flyttade till Schweiz när han startade sina studier av industridesign. Idag är han känd över hela världen där han med framgång kombinerat det traditionella med det förnybara. Hans samtliga verk speglas av energi och glädje.

För Alfredo Häberli är människan utgångspunkten i designen, glasen är konstruerade för att kunna användas. Han skapar inte design och form för sakens skull, utan vill skapa vardagsföremål som passar in i människans alla situationer.

Essence dessertskål rymmer 31 cl och kan användas till t.ex. sorbet eller fruktcocktail men också som ett annorlunda champagneglas.

Färg Transparent
Material Glas
Volym 31 cl
Form Rund
Skötsel
Tillbehör
Materialinfo
Kampanjer Kökets Favoriter, 17. mai, Easter
Presenttips Under 500kr

Art nr: 10029167