manufacturer logo
Fåglarna berättar Glasunderlägg 4-pack

Fåglarna berättar Glasunderlägg 4-pack - Almedahls

223.75 kr 223.75 kr 179 kr
st
Välj en variant
Leveranstid:
14 dagars öppet köp
  • Designad av Olle Eksell
  • Klassiskt mönster av fåglar
  • Kompromisslös design

Glasunderlägg i 4-pack i serien Fåglarna berättar från Almedahls. Designad av den legendariska svenska grafiska designern Olle Eksell, en kreativ designer före sin tid som man kan se i, kanske hans mest berömde verk, ÖGON KAKAO designat för Mazzetti. Olle Eksell var nominerad till reklamvärldens Platinum Academy i 1985. År 2001 tilldelades Olle Eksell titeln Hedersprofessur i design av den svenska regeringen.

"Jag kan inte teckna människor, men jag kan teckna fåglar som människor" - Olle Eksell. Olle tyckte själv att har inte kunde teckna människor, han fick det inte porträttlikt. Men när han ritade fåglar kunde han plötsligt fånga karaktärerna hos människorna. Fåglarna har speglat Olles illustrationer ända sedan slutet på 50-talet och följt honom genom hela hans karriär.

För klassiker tillbaka till livet

Almedahls har vuxit genom generation av designers, med grunden i textil-oraklet Astrid Sampe i spetsen följt av Ulla Eson Bodin, och nu Sara Berner. Almedahls arbetar aktivt med att ta vara på klassikerna genom att föra dem tillbaka till livet genom bland annat en ny uppdaterad färgsättning.

Nordiska designtraditioner

Företaget har sina rötter i starka nordiska designtraditioner som går tillbaka till 1846 när företaget grundades. Produkterna är utvecklade för både hem och offentlig miljö. Kompromisslös kvalitet, unik modern design och hållbarhet genomsyrar allt företaget gör och designar.

Tidlös design med högt värde

Almedahls erbjuder hela skalan från stora nyckelfärdiga inredningslösningar till en inspirerande designprodukt för ditt hem. Den tidlösa designen och kvaliteten på det Almedahls skapar ger lösningar till ditt hem som ger så mycket högre värde än kostnaden.

Miljömedvetenhet i alla steg

En viktig komponent för Almedahls är miljön. Företagets produkter utvecklas för att, under hela sin livstid, ska ha så liten påverkan på miljön som möjligt. Hela produktionskedjan, från att styra råmaterial till kemiska komponenter, är naturligt och oerhört viktig för Almedahls.

Färg Flera färger
Skötsel Maskindisk
Tillbehör

Art nr: 10052616