manufacturer logo
Gusto Termoskanna Spacegrey 1 liter -22%

Gusto Termoskanna Spacegrey 1 liter - Alfi

1 123.75 kr 873.75 kr 699 kr
st
Välj en variant
Leveranstid:
14 dagars öppet köp
  • 12 timmars värmehållning
  • Harmonisk form med klassisk design
  • Unik värmeisolering

Klassisk termoskanna i serien Gusto från tyska Alfi. Detta är inte bara en termoskanna, utan en trendsättare i hem och hushåll världen över!

Unik värmeisolering

Den harmoniska formen fängslar allas uppmärksamhet och är lika perfekt till vardags som till den eleganta festen när det är dags för kaffe efter maten. Designen bakom denna står Martin Hauenstein för, en anpassningspar och funktionell design. Den är utrustad med en unik värmeisolering, vilket gör att den håller värmer upp till 12 timmar och kylan upp till hela 24 timmar.

Flera funktioner

Varje termoskanna i serien Gusto är extremt hållbara tack vare att den är tillverkad av flera sikt av emalj, vilket även gör att den fungerar lika bra att hålla varma drycker varma som kalla drycker kalla. Den rymmer 1 liter, vilket motsvarar ungefär 8 koppar. Eftersom att kannan har ett vakuumglas på dess insida blir den otroligt enkel och göra rent.

Elegant design

Den perfekta termoskannan för hemmet, kontoret eller konferenslokalen och med dess eleganta design blir den även en snygg inredningsdetalj.

Material Alm
Volym 100 cl
Höjd 26 cm
Tål Maskindisk
Skötsel
Garanti
Tillbehör
Färg Grå

Art nr: 10068949