manufacturer logo
Inbed Sweden Kontinentalsäng Model No.4

Inbed Sweden Kontinentalsäng Model No.4

Välj en variant

12 595 kr
st
Välj en variant
   Beställningsvara
(Beräknad leveranstid 2-5 veckor )
30 dagar öppet köp

Model No.4 är en handtillverkad kontinentalsäng av bästa kvalitet. Sängen är uppbyggd av tre madrasser och är trippelfjädrande vilket betyder att den är uppbyggd med tre olika pocketsystem för total följsamhet och hållbarhet. Den översta madrassen samt sänggaveln som syns på bilden säljs separat. 


Den understa delen består av en stabil ram i svenskt trä. I bottendelen ligger två samverkande pocketsystem vilket ger sängen en följsam och tryckavlastande grund. 
På den vilar mellandelen som innehåller naturlatex och microfeltfiber som är skiktbäddat runt ett pocketsystem. Denna avancerade teknik gör sängen otroligt följsam, hållbar och kräver inget lim i sängen. Pocketsystemet i mellandelen är tillverkat med flexi-zone tekniken som med sin speciella förmåga att forma sig efter kroppen ger maximal följsamhet som reducerar tryckpunkterna och gynnar kroppens blodcirkulation. Båda pocketsystemen i underdelen och mellandelen är omsorgsfullt inbäddade i microfeltfiber som med sin goda återhämtningsförmåga och ventilationsegenskaper bidrar till att göra Model No.4 till en tyst kvalitativ och otroligt skön säng med fantastisk sovkomfort.


Det här är en mycket tålig säng som innehåller den främsta tekniken för att sängen ska bibehålla form och funktion under hela sin livslängd. De värmebehandlade pocketsystemen eliminerar risken för sättningar i resårkärnan och ger en produkt med lång livslängd. Varje del i sängen är utvald och tillverkad med stor omsorg. Med förstärkta hörnfjädrar som håller upp och stabiliserar kanterna tillsammans med en förstärkt stålram är sängen mycket stabil och hållbar. Till Model No.4 rekommenderar vi Classic bäddmadrass som går att köpa till.

Höjd 47 cm
Typ av säng Kontinentalsäng
Madrass Madrass ingår ej
Material Furu

Art nr: /