manufacturer logo
Kabino Sidobord Vit -20%

Kabino Sidobord Vit

7 490 kr 5 992 kr
st
Välj en variant
   I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid 1-3 arbetsdagar )
30 dagar öppet köp
  • Stabelbar

  • Design: Simon Legald

Kabino är en enkel och mångsidigt skänk med en exklusiv look designad av den danske designern Simon Legald. En av skänkens två skjutdörrar har perforerade hål, vilket ger en visuell elegans. Ramen mjukar upp känslan och ger värme. Kabino är en användbar möbel för nästan var som helst i hemmet.  

Designer Simon Legald lägger ofta sin personliga prägel på hans design genom väl genomtänkta produkter. Han har arbetat med detaljerna i dörrarna på Kabino för att bryta upp den annars enhetliga ytan och skapa en mer dynamisk design. Detta kan exempelvis ses i handtagen, som avsiktligt har blivit förskjutna och gjorts till en integrerad del av dörrarna. 

Simon Legald säger: "Jag tycker om att jobba i korsfältet mellan hantverk och industri. När du köper en modern skänk är den är ofta utformad med rent hantverk eller med totala industrin i åtanke. Med Kabino har jag utforskat tillverkningsmetoder och olika materialkombinationer för att ge Kabino lite av båda. "

Kabino finns med vita eller gråa dörrar och är perfekt som en skänk i vardagsrummet, matsal, hall och sovrum. Kabino är också lämplig att användas som ett TV-skåp tack vare det inbyggda kabeluttaget och de perforerade hålen, vilket gör det möjligt att använda en fjärrkontroll även när dörrarna är stängda.

Bredd/diameter 41 cm
Höjd 61 cm
Material Ask

Art nr: 10062885 / 30020251