manufacturer logo
Kontinentalsäng Model No.3

Kontinentalsäng Model No.3

Välj en variant

8 995 kr
st
Välj en variant
   Beställningsvara
(Beräknad leveranstid 2-5 veckor )
30 dagar öppet köp

Model No.3 är en svensk handtillverkad kontinentalsäng av mycket hög kvalitet. Tack vare Inbeds höga kvalitetskrav ges 25 års garanti mot fjäder och rambrott och med varje säng följer ett garantibevis där det framkommer när sängen tillverkats och av vem. Sängen är uppbyggd av olika kontinentalnivåer där understa består av en sängram tillverkad av stabilt svenskt trä. Toppmadrassen samt sänggaveln som syns på bilderna säljs separat. 


I bottendelen ligger två samverkande pocketsystem vilket ger sängen en följsam och tryckavlastande grund. 

Mellandelen på Model No.3 består av ett pocketsystem med den unika flexi-zone tekniken som med sin speciella förmåga att forma sig efter kroppen ger maximal följsamhet som reducerar tryckpunkterna och gynnar kroppens blodcirkulation. Båda pocketsystemen i underdelen och mellandelen är omsorgsfullt inbäddade i microfeltfiber som med sin goda återhämtningsförmåga och ventilationsegenskaper bidrar till att göra Model No.3 till en kvalitativ, tyst och mycket skön säng med härlig sovkomfort. 


Det här är en mycket tålig säng som innehåller den främsta tekniken för att sängen ska bibehålla form och funktion under hela sin livslängd. Varje del i sängen är utvald och tillverkad med stor omsorg. Med förstärkta hörnfjädrar som håller upp och stabiliserar kanterna tillsammans med en förstärkt stålram är sängen mycket stabil och hållbar. Till Model No.3 rekommenderar vi Basic bäddmadrass.

Höjd 43 cm
Typ av säng Kontinentalsäng
Madrass Madrass ingår ej
Materialinfo Svensk furu
Material Furu
Övrigt Garanti 25 år

Art nr: /