manufacturer logo
Matta Marrakesh

Matta Marrakesh

Välj en variant

9 995 kr
st
Välj en variant
 Beställningsvara
(Beräknad leveranstid5-8 arbetsdagar)
30 dagar öppet köp

Vacker, handknuten matta i nyzeeländsk ull. Nyzeeländsk ull är bland den finaste ullen som finns, kombinationen av ullen och det sätt den tvättas skapar en mjuk och härlig matta.

Certifikat: Care & Fair.

Skötselråd: Dammsug regelbundet (utan borste) lämnas in för fackmässig plantvätt. Använd mattunderlägg för att skydda matta samt golv, ett mattunderlägg förlänger livslängden. Luddning är ett normalt beteende på denna typ av matta och oftast lugnar det ner sig med tiden. Detta är också ett kännetecken för alla finare ullmattor.
Det kan vara bra att veta att noppor/luddande mattor inte är ett tillverkningsfel, utan karaktäristiskt för denna typ av tillverkningsteknik och material. Det handlar också till stor del om användning och underhåll. Noppor kan uppstå där mattan utsätts för mycket trafik, förflyttning av möbler, dammsugarmunstycke med borste eller annan påfrestande hantering. Dammsug din matta innan du noppar av den, använd noppmaskin eller sax. Var försiktig så du bara tar bort luddet och inte skadar mattan på djupet. Avsluta med att dammsuga mattan i luggens riktning.
Classic Collections produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid.

FärgElfenben
Typ av mattaKnutna & tuftade mattor
MaterialUll
MaterialinfoNyzeeländsk ull
MattdesignMönstrad
FormRektangulär
Bredd200 cm

Art nr:/