manufacturer logo
Middagstallrik, 25 samt 28 cm - Legio Nova, Eva Trio -6%

Middagstallrik, 25 samt 28 cm - Legio Nova, Eva Trio

Välj en variant

179 kr fr 169 kr
st
Välj en variant
   I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid 1-2 arbetsdagar)
30 dagars öppet köp
  • 10 års porslinsgaranti!

  • Kan diskas i maskin

Äntligen kommer en nytolkning av Ole Palsbys Legio-servis, som under 2000-talet skapade historia tillsammans med Eva Solo och blev en av de största inom vitt porslin i Danmark. Inspirationen till denna läckra serie kommer bland annat från det danska kocklandslaget, där Eva Trio står som sponsor. Tanken är att den vackra, räfflade kanten på porslinet, ska rama in maten på ett läckert sätt, och med tanke på den diskreta färgen, låter Legio Nova maten komma i fokus. 

Många delar från den nya Legio Nova servisen, är skapade utifrån den ursprungliga Legio servisen, och därmed kan de olika serviserna med stor fördel kombineras. Till exempel skapar Legio Nova lunchtallrik med sina räfflor en vacker kontrast till den släta Legio middagstallriken. 

Båda serviserna håller mycket hög kvalitet, och tål både ugn, mikrovågsugn och frys. I servisen finns denna trevliga middagstallrik, i storlekarna 25 samt 28 cm.

 Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova.

 

Form Rund
Tål Maskindisk
Färg Vit
Material Porslin
Typ av tallrik Tallrikar
Bredd/diameter 25 cm

Art nr: /

madam stoltz