manufacturer logo
My Stol Svart

My Stol Svart

2 125 kr
st
Välj en variant
   Beställningsvara
(Beräknad leveranstid 3-4 veckor )
30 dagar öppet köp
  • Formgiven av Nicholai Wiig Hansen

  • Tidlös och harmonisk

  • Dansk design

My Chair är en enkel, allround stapelbar stol i en tidlös design. De rundade hörnen och den böjda midjan uppväger den rigorösa designen av stolen och ger den en varm och välkomnande känsla. Inga standard delar har använts på stolen, utan istället bara skräddarsydda lösningar har implementerats för att låta en estetisk upplevelse oavsett från vilken vinkel man tittar på stolen.

Bortsett från det estetiska delen i stolens design, har en hel del fokus gått till de områden som hållbarhet och komfort. Skalet består av formpressad plywood, ett tåligt material som är också flexibelt och rör sig med kroppen. Kurvorna av skalet följa formen av kroppen medan vinkeln på ryggstödet är något mer öppen än på de flesta andra stolar. Detta gör det mer bekvämt när du lutar dig tillbaka.

My Chair finns i ask eller ek med en stålram och finns i flera klassiska färger. Dessutom, finns en helt svart version av stolen också. Med sina många kombinationsmöjligheter, är My Chair också lämplig för många olika miljöer och stilar. 

Höjd 80 cm
För Utomhusbruk
Typ av Stol/pall Vanlig stol

Art nr: 10062744 / 30020110