manufacturer logo
Poetry Bäddsoffa - Vit

Poetry Bäddsoffa - Vit

Färg

Poetry Bäddsoffa - Vit/Gul Gul Poetry Bäddsoffa - Vit/Ljus blå Blå Poetry Bäddsoffa - Vit/Grå Grå Poetry Bäddsoffa - Vit/Rosa Rosa
7 895 kr
st
Välj en variant
   Beställningsvara
(Beräknad leveranstid 2-5 veckor )
30 dagar öppet köp

Poetry är Inspirerad av det skandinaviska sättet att leva, Poetry charmerar med minimalistisk design och lysande funktionalitet. Tillverkad för att utmana den traditionella soffans design, har den kreativa processen bakom Poetry fokuserat på rena linjer och hög anpassningsförmåga till en mängd olika levnads utrymmen. Lösningen kom i form av innovativa läder rem armstöd som håller strukturen av objektet på plats när den används som soffa , men tillåter denna mångsidiga möbel att förvandlas till en rymlig säng på ett ögonblick. Tillverkade av solid men lätt furu, Poetry står sig genom tiderna och kan enkelt flyttas runt, vilket ger dig friheten att förändra din omgivning så ofta du vill. Bädd mått: 130x200cm, madrass storlek: 130x190cm, inkl 1 kudde 40x60 cm med knapp. Poetry finns i flera olika utföranden.   

Bredd/diameter 200 cm
Höjd 84 cm
Material Bomull
Soffmodell Bäddsoffa, 3-sits soffa
Materialinfo Klädsel av 70% bomull och 30% polyester, stomme av furu.
Antal sittplatser 3 platser
Stoppning Soffans stoppning är gjord av en skumkärna som är omgiven av en ullmix som består av ull, polyester och bomull. Sängmadrassen består av en blandning av bomull, latex och skumgummi.
Avtagbar klädsel Nej
Sitthöjd 40 cm
Övrigt FSC-märkt furu.
Bäddmått 130x200 cm
Madrass Madrass ingår

Art nr: /