manufacturer logo
Rama chair fåtölj

Rama chair fåtölj - OX DENMARQ

0 kr fr 19 740.36 kr 15 792.29 kr
st
Välj en variant
Leveranstid:
14 dagars öppet köp

Rama fåtölj är ett riktigt hantverk, likt alla andra produkter ur OX Denmarq´s produktflora. Fåttöljen är tillverkad av utmärkta hantverkare och är helt i 100%vegetabiliskt färgat läder. Tjockleken på lädret är i regel 4 mm eller tjockare. OX Denmarq är ett resultat av personer från Danmark och Argentina som har kombinerat sina naturtillgångar och kunskaper för att skapa en unik produkt. OX möbler - byggda för att hålla mer än en livstid. 

Varumärket OX är en hyllning till den unika råvaran lädret och djuret som tillhandahåller den. OX läder, ryggraden i många av deras produkter, tillverkas av spanska boskap. Både ramen och lädret kan ha märken efter den naturliga framtagningsprocessen från hantverkaren. Hela lädret är gjort i ett enda stycke som är mottagligt för patina. Fåtöljen kan därför ha en del ojämnheter som är helt naturliga och en del av processen. Notera att även lädrets färg kan variera även mellan fåtöljer i "samma färg". 

Det faktum att de spanska boskapet normalt tillbringar större delen av sin livstid på fältet i motsats till i stallet gör att naturen lämnar märken som t.ex. insektsbett. Dessa märken speglar en naturlig produkt. På samma sätt, eftersom vårt läder är en naturprodukt, kan färgningsprocessen av lädret få olika resultat då hudar från djur från olika geografiska förhållanden kommer att reagera på olika sätt.

Likt fina viner, kommer OX skinnmöbler bara bli vackrare med tiden då naturlig patina skapas.

Alla fåtöljer kommer med en såpad träyta. Önskar du få din fåtölj obehandlad vänligen ta kontakt med vår kundservice så hjälper vi dig gärna. 
Bredd/diameter 71 cm
Höjd 70 cm
Material Läder
Djup 78 cm
Materialinfo Läder från tjur och underredea av ek
Övrigt Såpbehandlad
Rum Hall, Kontor, Matrum, Sovrum, Vardagsrum
Fotpall Utan fotpall
Armstöd Med armstöd
Designer Dennis Marquart

Art nr: 10092039