manufacturer logo
Skärbräda Premium Ek 70x35 cm -16%

Skärbräda Premium Ek 70x35 cm - Morberg

4 995 kr 4 175 kr
st
Välj en variant
   I lager för omgående leverans
(Beräknad leveranstid 1-2 arbetsdagar)
30 dagars öppet köp
  • 100% massiv svenskodlad ek

  • Begränsad upplaga

  • Prydd med Morbergs emblem

Morberg har fångat många hjärtan hemma i den svenska TV-soffan med "Vad blir det för mat?" och "Sveriges Mästerkock" och nu släpper Morberg en kollektion med klassiska och gedigna produkter, produkter som han själv använder i köket, som du kan ta del av och använda själv i ditt kök. 

"Jag ville ha en skärbräda som var stor, tjock och vacker - en riktigt skärbräda i rätt mått, utan stavlimning ur ett enda helt stycke ek. Nu erbjuder jag konnässören där ute i vårt avlånga land chansen att få sitt eget exemplar." - Per Morberg.

Denna skärbräda är tillverkad i 100% massiv, svenskodlad ek. Allt för att ge en rejäl och gedigen känsla. Behandlad med hård-vaxolja i dubbla lager och smyckad med Morbergs egna unika emblem. Använd den till det mesta - servera dina charkuterier, hacka dina favoritingredienser och även som en snygg detalj i ditt kök.

Tillverkas endast i mindre upplagor i den mån det finns tillgång till svenska ekskivor som håller lämplig kvalité. Lyckas du lägga vantarna på denna lyxiga skärbräda från Morberg kan du skatta dig lycklig.

En del av Per Morbergs kökskollektion fylld med gedigna kvalitetsprodukter att använda i generation efter generation. Produkter som Morberg själv använder i köket, och endast det bästa är bra nog. Han anser själv att bra redskap i köket är minst lika viktiga som kvaliteten på råvarorna. 

"Många av de bästa produkterna har ju sett likadana ut i hundratals år. Därför har jag tagit fram mina egna köksredskap som mina barnbarnsbarn också ska kunna använda - gedigna kvalitetsprodukter till ett rimligt pris" - Per Morberg.

Material Ek
Skötsel Handdiskas, blötlägg ej
Typ av skärbräda Träskärbrädor
Form Rektangulär
Bredd/diameter 35 cm
Höjd 6 cm
Längd 70 cm

Art nr: 10051922 / 28470406

confident weekend